top of page

Krško

V Krškem smo na željo stranke pripravili to klasično kuhinjo, v kateri prevladuje bela gloss barva. Se pa kombinira z lesom, kar je trenutno najbolj popularen videz kuhinj in ta trend se bo še nadaljeval.

 

V kuhinji izredno izstopa okno nad umivalnikom, ki omogoča vpogled v dogajanje pred hišo ter pa prostornost pulta, ki vabi k ustvarjanju in posedanju.

Kuhinja je opremljena s kuhinjskimi predalniki, ki se odpirajo na več načinov. Pod kuhinjskim pultom se v omarici skrivajo izvlečni predali. V izvlečni omarici pri kuhalni plošči se skrivajo dodatni izvlečni predali. Ostalo so klasični izvlečni predali.

Ker je osvetlitev v kuhinji absolutno ključnega pomena, smo uredili najbolj priročno svetlobo pod omaricami, ki dobro osvetljuje delovni pult in nudi natančno kulinarično ustvarjanje. Lučke pa so dodane tudi pod pult in med poličke ter tako ustvarjajo poseben ambient.

Kuhinja je opremljena s kvalitetnimi kuhinjskimi aparati Gorenje, ki odlično dopolnjujejo izgled nove kuhinje ter vam vsakomur olajšajo kuhinjska opravila.

Na željo stranke se skrivajo v predalih in omaricah še razni nastavki, kot je nastavek za pribor in pa nastavki za odlaganje smeti. Z opisanim pa kuhinja že vsebuje vse potrebno za vsakodnevno praktično uporabo.

Kuhinja

Varia Purion

Flash

Montirana

Krško

Kdaj

September 2021

bottom of page