top of page

VIVARI kuhinje (NOBILIA)

Naš cilj v Nobilii je, da vsakemu kupcu ponudimo natanko takšno kuhinjo, kot si jo želi in mu ustreza. Ravno zaradi tega je vsaka kuhinja znamke Nobilia popolnoma edinstvena - je individualno načrtovana in narejena z največjo natančnostjo. (Ekipa NOBILIE)

Galerija kuhinj:

Več kot le kuhinja...

Od popolne kuhinje do prijetnega celotnega videza. V skladu z geslom "več kot kuhinja" omogoča trenutna kolekcija Nobilie celostno notranjo opremo za vaš dom. Nobilia ne proizvaja le kuhinj, temveč tudi jedilnice, kopalnice, pralnice, dnevne sobe, garderobne omare in še in še...

Proizvodnja Nobilie

Kuhinje Nobilia ne odlikuje le vrhunski dizajn, temveč tudi širok nabor možnih barvnih kombinacij, vrhunska kakovost ter hitra dobava.

Vsaka izdelana omarica ima Ime in Priimek stranke. Nekako tako kakor v avtomobilski proizvodnji, kjer je vsak avtomobil prodan pred proizvodnjo.

BURGER kuhinje

Karkoli si zamislite - z našimi kuhinjami se želje uresničijo. 

                                                          (Ekipa BURGER - the kitchen family)

BAUFORMAT kuhinje

S statističnega vidika doživi dobra kuhinja poroko, rojstne dni in pogosto opravljen vozniški izpit. Predvsem pa veliko vmesnih razburljivih in nepozabnih dni. Upoštevajte, da obstaja veliko razlogov, da je načrtovanje vaše kuhinje videti kot nekaj, kar je - del vašega načrtovanja življenja. Ne gre le za iskanje ravnotežja med dizajnom in funkcionalnostjo. Vaša kuhinja je lahko v resnici nekaj takšnega, kot je pridobitev novega družinskega člana: polna vonjav, značaja in osebnosti. To doseči v svoji kuhinji se sliši zapleteno, a je v resnici prijetno preprosto. Kako? S popolno kakovostjo in slogom velike kuhinjske blagovne znamke. In seveda z izkušnjami vašega kuhinjskega specialista.

                                                                                                                                                              (Ekipa BAUFORMAT, the kitchen family)

bottom of page