top of page
Search
  • Writer's pictureStudio kuhinj Novo mesto

5 NASVETOV ZA VEČ PROSTORA V VAŠI KUHINJI

Updated: Apr 15, 2023

Hrana, kuhinjski pripomočki, čistila… V kuhinji je vedno veliko skladiščenja, bodisi na policah, v omarah ali na delovnem pultu. Nikoli ni dovolj prostora, težko je vzdrževati red. Rešitev se nam ponuja v posebnih priključkih v kuhinjah, kjer lahko izkoristimo in uporabimo prav vsak centimeter v namen funkcionalnega shranjevanja stvari.


1 PROSTOR NA STENI

Rešitev za kuhinjske pripomočke, ki jih je potrebno imeti pri roki za vsakodnevno uporabo, je v namestitvi na steno. Magneti in palice se lahko pritrdijo na zunanje dele stene, lahko pa tudi na pročelja omaric. Gre za enostavno in koristno izkoriščen prostor.2 POGLED V »NEBO«

Pogled proti stropu je lahko zelo zanimiv. Zlasti v visokih prostorih, kjer je dovolj prostora ne le za svetilke, temveč tudi za tako imenovane »viseče posode«, v katere lahko shranjujemo različne stvari.


3 VISOKO IN NIZKO

Omare in police imajo med posameznimi nadstropji veliko prostora, ki je navadno neizkoriščen. Če predal ni napolnjen do zadnjega kotička, lahko prazen prostor optimalno uporabite z možnostmi zlaganja, kot so manjše košare in škatle.


4 RAZMISLITE O KOTU

Koti kuhinje so navadno pozabljeni, vendar se lahko s praktičnimi in ujemajočimi kotnimi omaricami spremenijo v prave čudežne prostore.
5 UČINKOVITA UPORABA ELEMENTOV

Klasična vrata lahko nadomestite z izvlečnimi vrati v osnovnih omarah - to ustvarja dragocen prostor za shranjevanje z učinkovitejšo uporabo prostora.


6 views0 comments

Comments


bottom of page