top of page

Naše storitve

POŠLJITE NAM POVPRAŠEVANJE IN Z VESELJEM VAM BOMO POMAGALI!

S97_Touch332_SP_20998_14_Ergo.jpg
Stay Hydrated.png

Svetovanje

Zavedamo se, da je za vsakega odločitev za nakup nove kuhinje težka. Ravno zaradi tega vam nudimo osebno svetovanje in si za vsako stranko vzamemo toliko časa, kolikor ga potrebuje. Tako pomagamo in svetujemo pri izbiri pravega dizajna, stila kuhinje ter primerni gospodinjski opremi za vas. Ko razrešimo vse točke iz našega kontrolnega seznama in ni več odprtih vprašanj, sledi težko pričakovano 3D načrtovanje vaše kuhinje.Zavedamo se, da je za vsakega odločitev za nakup nove kuhinje težka. Ravno zaradi tega vam nudimo osebno svetovanje in si za vsako stranko vzamemo toliko časa, kolikor ga potrebuje. Tako pomagamo in svetujemo pri izbiri pravega dizajna, stila kuhinje ter primerni gospodinjski opremi za vas. Ko razrešimo vse točke iz našega kontrolnega seznama in ni več odprtih vprašanj, sledi težko pričakovano 3D načrtovanje vaše kuhinje.

3D načrtovanje

 Z najnovejšo CAD tehnologijo vašo novo kuhinjo izrišemo v 3D. Gre za milimetrsko natančnost, prilagojeno dimenzijam vašega prostora. Pri tem je najpomembnejše to, da doživite, kako bo vaša nova kuhinja v resnici izgledala.

S130_Kansas597_S_48321_Boden_dunkel.jpg
nobilia studio kuhinj.jpg

Dodatni nasveti

  Z nasveti vam skušamo čim bolj pomagati pri izbiri dodatkov v kuhinji, prav tako vam pomagamo izbrati gospodinjske aparate, ki jih potrebujete, da bo vaša kuhinja zaživela. Izdelamo vam tudi inštalacijski načrt, povezan z vodo, vtičnicami in priklopi. Tako, da se bo na koncu resnično vse prilegalo!

Dostava in montaža

Novo kuhinjo vam dostavimo v dogovorjenem roku v vaš prostor. Sledi težko pričakovani del - montaža! Naši strokovno usposobljeni in zanesljivi monterji kuhinjo strokovno zmontirajo, za seboj pospravijo embalažo in kuhinjo očistijo.

Rezultat: vaša sanjska kuhinja je pripravljena za dolgoletno uporabo!

bottom of page